Bild
Seuraava artikkeli

USA:n presidentiksi nousee nahkaliivejä käyttävä moottoripyöräilijä, jos professorin ennustus toteutuu

Yleiset

Kansainvälisen oikeuden professori Martti Koskenniemi arvioi MTV:n haastattelussa, että Yhdysvaltain presidentti Donald Trump saa virkasyytteen ja irtisanotaan vuoden sisällä, jos tämä jatkaa nykyistä menoaan.

Jos Koskenniemen ennustus toteutuu, Yhdysvaltain presidentiksi ja niin sanotusti vapaan maailman johtajaksi nousee moottoripyöräilijä, jolla on jopa moottoripyöräkerhon nahkaliivit.

Yhdysvaltain varapresidentti Mike Pence on nimittäin innostunut vanhoilla päivillään uudestaan moottoripyöräilystä.

Indianan osavaltion kuvernöörinä Pence osallistui vuotuiseen Ride With the Governor -hyväntekeväisyystapahtumaan, jossa ajetaan moottoripyörällä sata mailia kuvernöörin kanssa. Letkassa oli noin sata moottoripyöräilijää. Pence ajoi moottoripyörällä muissakin hyväntekeväisyystempauksissa.

Pence ajoi nuorempana paljonkin moottoripyörällä, mutta kuten moni muukin, hän palasi vanhan harrastuksensa pariin kypsemmällä iällä. Hän otti ajotunteja 2013 ja pääsi taas nopeasti pyöräilyn makuun.  

Indianan kuvernöörinä Pence ajoi Harley-Davidsonin lisäksi motoristien etuja.

Pence sai jopa nahkaliivit paikalliselta Rolling Thunder -moottoripyöräkerholta, joka on erikoistunut sotaveteraanien muistamiseen ja auttamiseen.

Yhdysvaltojen varapresidentistä tulee presidentti, jos toimessa oleva presidentti eroaa, erotetaan tai kuolee. Näin on käynyt kahdeksan kertaa.

Lue lisää aiheesta: Harley-Davidson

Kommentarer

#1
Pena0
2017-02-06 15:57

Jotenkin on vähän sellainen fiilis, että jos Trumpille tosiaan noin kävisi, niin pakka olisi sen verran sekaisin, että kansa vaatisi uusia vaaleja ja varmaan ne myös saisi. Pence kun ei juuri Trumpia positiivisempi henkilö ole.

#2
jomi
2017-02-07 13:33

Jätettäisikö nyt kuitenkin politiikka rauhaan...ymmärrän jos uutinen olisi otsikoitu USA:n varapresidentti on innokas moottoripyöräilyn kannattaja. En kannata sen enempää Trumpia kuin ketään muutakaan, kun mielestäni Suomalaisilla ei ole osaa ei arpaa yhdenkään suvereenin valtion sisäisiin asioihin. Koitettaisi edes näperrellä omat pienet asiamme. Ja ei meillä kait ole 1300 km maarajaa USA:n kanssa vaan...mikäli oikein luin koulussa maantiedon oppikirjani.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.