Bild
Seuraava artikkeli
Vasemmalta oikealle: Erik "Eepi" Parviainen, Antti-Ville "Vehvis" Vehviläinen, Jarmo Collan, Kalle Uusitalo (pyörän päällä), Niko Enqvist, Anne Murtonen-Aronoja, Juha Kurila ja Jaana Murtonen.

Turkulaiset voittivat arvostetun laatupalkinnon ​

Yleiset

Suomen Turku on monesti otsikoissa, mutta nyt he niittävät mainetta myös moottoripyörämyynnin saralla. Bar & Shield -palkinto matkasi Varsinais-Suomeen.

Harley-Davidson jakaa vuosittain Bar & Shield -palkinnon jälleenmyyjille ympäri maailmaa, jotka ovat täyttäneet yhtiön asettamat laajat laatukriteerit parhaiten omalla alueellaan. Harley-Davidson Turku on valittu tämän vuoden voittajaksi Suomen ja Norjan alueelta ensimmäisenä suomalaisena jälleenmyyjänä.

Jälleenmyyjiä arvioidaan muun muassa myynnin, taloudellisen tuloksen, asiakastyytyväisyyden ja myyjien tietotaidon perusteella. Harley-Davidsonin Pohjoismaiden verkostopäällikkö Mikko Summa pitää Turun jälleenmyyjän voittoa merkittävänä:

”Bar & Shield -palkinto on kovin mahdollinen tunnustus sekä jälleenmyyjän ammattitaidosta että taloudellisesta kestävyydestä. Harley-Davidson Turku on osoittanut, että heidän toimintansa kestää täysin kansainvälisen vertailun.”

Voitto merkitsee paljon myös Harley-Davidson Turun toimitusjohtajalle Kalle Uusitalolle:

”Fiilikset ovat hyvät, mutta vähän yllättyneet. Omasta mielestämme meillä on vielä paljon juttuja takataskussa, jotta voimme olla vieläkin parempia ja palvella entistä paremmin. Suurin kiitos tästä voitosta menee meidän mahtavan tiimimme lisäksi tietysti asiakkaillemme!”

Pohjoismaista Harley-Davidson Turun lisäksi Bar & Shield -palkinto annettiin tänä vuonna Tanskan ja Ruotsin alueelta Tanskan Cap’s Harley-Davidson Aarhusille.

 

Lue lisää aiheesta: Harley-Davidson

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.