Bild
Seuraava artikkeli
Triumph Street Twin ja muut uudet Bonneville-perheen jäsenet on otettu vastaan erittäin positiivisesti.

Triumph jatkaa panostusta retromalleihin

MP 16

Biketeamin Tomi Kurkilahti kertoo messuperjantain sujunen kiireisissä merkeissä. Triumphin Bonneville-perheen uudet tulokkaat ovat herättäneet suurta kiinnostusta messuvieraissa.

Biketeamin osaston kuhinan keskeltä löytyvä Tomi Kurkilahti ei peittele tyytyväisyyttään messuperjantain antiin.

- Perjantai oli tavallista kiireisempi ja lauantaiaamukin näyttää väkimäärän suhteen erittäin hyvältä, Kurkilahti myhäilee ja kertoo poikkeuksellisen suuren osan messuvieraista saapuneen paikalle ostoaikeissa.
 
- Olemme saaneet laskea tarjouksia toistensa perään ja kauppakin on käynyt, Kurkilahti kertoo.
 
Retrotrendin edelläkävijä Triumph jatkaa voimakasta panostustaan moderneihin klassikoihin ja kuumimmat uutuudet, Bonneville T120, Thruxton ja Speed Twin, ovat herättäneet mukavasti kiinnostusta.
 
- Lisäksi uudet Tiger Explorerit ovat kuumia malleja ja kun Biketeamilla on lisäksi BMW:n edustus, on meillä tarjota kaikille adventure-asiakkaille sopiva malli, Kurkilahti toteaa.
 
Tämän vuoden uutuus MP-näyttelyssä on mahdollisuus koeajaa malleja messuhalliin rakennetulla asfaltoidulla radalla. Rata on saanut näytteilleasettajilta varauksetonta kiitosta, eikä Kurkilahti tee poikkeusta.
 
- Ei voi kuin hattua nostaa messuorganisaatiolle. Radan rakentaminen on ollut valtava urakka, mutta on todella upeaa, että vierailijat pääsevät fiilistelemään pyöriä koeajon merkeissä, Kurkilahti kiittää.
 
- Rata on tosi makea ajettava ja on sääli, että se poistetaan messujen jälkeen.
 
Triumphin uutuudet ovat nähtävillä MP 16 Moottoripyöränäyttelyssä sunnuntaihin saakka. 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.