Bild
Seuraava artikkeli

Tässä on Jack Daniel's Limited Edition Indian Scout Bobber

Yleiset

Vaikka alkoholi ja moottoripyöräily eivät missään tapauksessa sovi yhteen, on Jack Danielsin viskillä ja moottoripyöräilyllä yhteys. Nimittäin Jack Daniel's Limited Edition Indian Scout Bobber.

Se on kolmen tahon yhteistyönä syntynyt pyörä: viskimerkki Jack Danielsin, Indian Motorcyclesin ja Klock Werks Kustom Cyclesin.

Kyseessä on kolmas rajoitettu erä Jack Daniels -moottoripyöriä, joista ensimmäinen nähtiin vuonna 2016. Pyörä on saanut inspiraationsa Jack Danielsin palokunnasta. Kyllä, viskitislaamolla on oma vapaaehtoispalokuntansa. Myös paloautot ovat Jack Danielsin väreissä eli mustaa ja kultaa. Uutta pyörää rakennetaan 177 kappaletta, jokainen on numeroitu.

Pyörä perustuu hieman riisuttuun version 100-hevosvoimaisesta Indian Scout Bobberista. Siinä on paljon ultrapremium-elementtejä. Pyörässä on kaksivärinen pääosin musta mattamaalaus, jollaista ei ole ennen nähty Indianin pyörissä. Bensatankissa ja lokasuojissa on 24 karaatin kultaukset.

Pyöriä aletaan myydä ensi viikolla. Edellisen vuoden erä myytiin loppuun 10 minuutissa. Hintoja ei ole vielä julkistettu, mutta ainakin se on korkeampi kuin Scout Bobberin normaaliversion jälleenmyyntihinta, joka on noin 12 000 euroa. 
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.