Bild
Seuraava artikkeli

Romaniacs Adventure 1090 sarvissa

Yleiset

KTM:n uusi Adventure-mallisto on hyvä, mutta pystyykö sillä ajamaan läpi yhden raskaimmista enduro-kilpailuista? Ensi kesänä nähdään kuinka tässä yrityksessä käy.

Chris Birch on kova kaveri aavikolla ja extreme-enduroissa, mutta pystyykö hän suoriutumaan erittäin haastavasta Red Bull Romaniacs -kilpailusta uuden KTM 1090 Adventure R:n kanssa?

Birch oli mukana KTM:n lehdistökoeajoissa ryhmän keulakuskina ja taitoa kyllä riittää. Hän on myös erittäin kiinnostunut viemään kyseisen pyörän sen suorituskyvyn äärirajoille ja siitähän tässä on kyse.

On erittäin mielenkiintoista nähdä mihin tällä laitteella oikein pystyy? Aavikolla 1090:n isoveli 1290 oli erittäin soiva peli ja sillä pystyi ajamaan lähes enduropyörän tavoin. KTM:llä on varmasti halu näyttää pyörän suorituskyky erilaisissa kilpailuissa, joten tulevaisuudessa näitä tullaan varmasti näkemään lisää.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.