Bild
Seuraava artikkeli

Paluu Eicmaan – katso lähes 200 kuvan galleria

EICMA 2018

Milanon Eicmassa nähtiin jälleen kerran uskomaton määrä uusia tuotteita. Uutuuspyörien lisäksi esillä oli paljon mielenkiintoisia laitteita. Koostimme Eicman toisesta lehdistöpäivästä lähes 200 kuvan gallerian.

Kun puhutaan suurista moottoripyöränäyttelyistä, on Milanon Eicma ehdottomasti se suurin. Moottoripyörätehtaat keskittävät kaikki suurimmat uutuutensa sinne, ja vaikka Saksan Intermot on ensin, Eicma tuntuu nousevan ensisijaiseksi esittelypaikaksi. 

Pyöräuutuksien lisäksi esillä on järjettömän paljon oheistuotteita ja tämän takia kuhina on melkoinen koko viikon ajan. 

Tänä vuonna oli kiva nähdä, että vaikka seikkailupyöräosasto kasvaa kasvamistaan, oli esillä paljon todella tehokkaita pyöriä. Se lämmittää Biken toimituksen mieltä. 

Ducati Panigale V4 R oli yksi Biken toimituksen suosikeista.
"Vaikka seikkailupyöräosasto kasvaa kasvamistaan, oli esillä paljon todella tehokkaita pyöriä!"
MotoGP-kuskien ajopuvut kiinnostivat yleisöä.

Koska Eicma järjestetään Italiassa, oli Ducati jälleen vahvasti esillä. Heillä oli kokonaan oma show sunnuntaina, mutta myös Yamaha piti oman tilaisuutensa maanantaina. Viime vuonna Hondalla oli myös oma iltatilaisuus, mutta tänä vuonna he järjestivät oman shown messujen jo alettua tiistaina. 

"Tehokkaat pyörät lämmittävät Biken toimituksen mieltä!"
Näin kuvagalleria toimii

Alla olevassa kuvagalleriassa pääset liikkumaan kuvan reunoissa näkyvillä nuolilla. Sivun oikeassa reunassa on suuri galleria, kun taas videolle on koostettu kaikki kuvat seitsemään minuuttiin. 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.