(Kuva: www.kevinschwantz.com)

Legendaarinen 1989 Pepsi Suzuki restauroidaan uuteen kuosiin

Yleiset

Kiistatta yksi GP-historian parhaimman näköinen ja huomiota herättävin pyörä – 1989 Pepsi Suzuki RGC500 – tullaan restauroimaan pilkuntarkasti.

Työn tekee Team Classic Suzuki, ja Kevin Schwantzin aikanaan ajama pyörä on tarkoitus julkistaa marraskuun lopussa Motorcycle Live -tapahtumassa Birminghamissa.

Pyörä riisutaan täysin nykykuosistaan ja rakennetaan kokonaan uudestaan.

Vaikka Schwantz ei voittanut pyörällä maailmanmestaruutta, vuosi 1989 oli hänen uransa paras; voittoja tuli kuusi, kakkossijoja kolme. Mestaruus meni lukuisiin kaatumisiin, sillä aina kun mies ajoi maaliin, hän oli vähintään toinen.

Aiempina vuosina samaan tapahtumaan on restauroitu sellaisia ikonisia laitteita kuinTL1000S ja GSX-R750 ”Slabby”. Vuosi sitten vuorossa oli toistaiseksi Team Classic Suzukin suurin haaste, GSX1100D Katana endurancepyörä.

”Kevin Schwantz on yhä kiistatta yksi moottoripyöräilyn legendoista. Hänen vuoden 1989 RGV500-pyöränsä on ikoninen väline, joten odotamme sen restaurointia todella innolla”, kertoo Suzukin jälkimarkkinoinnin koordinaattori Tim Davies.

”Olemme restauroineet paljon pyöriä Motorcycle Live -tapahtumaan, mutta tämä on eni kerta, kun teemme sen legendaarisen kilpapyörän kanssa.”

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi

Ilmainen uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt kartalla siitä, mitä moottoripyöräilyn saralla tapahtuu.

Voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen koska tahansa. Emme luovuta osoitettasi muille tahoille.

Sulje Tilaa uutiskirje: