Bild
Seuraava artikkeli

Le Mansissa alkaa hulabaloo

Yleiset

Le Mans 24h Moto kasaa perinteikkään Bugatti-radan liepeille kymmeniä tuhansia motoristejä viikonlopun viettoon. Tapahtuma on kaikille ranskalaismotoristeille MUST. Radan ympärystä alkaa täyttyä jo torstaina.

Tämäkin porukka valtasi kerholleen reviirin jo hyvissä ajoin.
 

”On tultava ajoissa, että saa varattua hyvän leiripaikan ja tarpeeksi polttopuuta”, sanoo Johnny Depp-hattuinen ranskalainen.   Nelikko kertoi asuvansa melkein naapurissa, mutta ajoja, eikä etenkään viikonlopun biletystä ei pidä missata käymällä paikalla kotoa käsin. ”Kyllä me kisaakin katsotaan, mutta hauskanpito on etusijalla”, sanoo nelikko yhteen ääneen.   Vinkkinä kotoisille tapahtumajärjestäjille voisi kertoa, että rakennusjätteistä ja rikkinäisistä pakkauspohjista pääsee hyvin eroon tuomalla niitä leirinuotioiden polttoaineeksi. Bugatti-radan liepeillekin on haalittu kaikki irti lähtevä puutavara, ettei kisavieraat rupea harventamaan radan ympäristön puustoa. Mitähän pieni vihreä mies ajattelee hiukkaspäästöistä?

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.