Bild
Seuraava artikkeli

Kutonen näyttää ilmaista tv-herkkua: draamasarja Harley-Davidsonin alkuajoista

Yleiset

Kolmiosainen minisarja Harley and the Davidsons kertoo legendaarisen yhtiön ja moottoripyöräteollisuuden hurjista alkuvuosista Yhdysvalloissa.

Tv-kanava Kutonen näyttää melkoista herkkua moottoripyörien ja erityisesti Harley-Davidsonien ystäville. Kolmiosainen minisarja Harley and the Davidsons alkaa Kutoselta keskiviikkona 1.3. kello 21.

Discovery Channelin lähes 30 miljoonalla dollarilla tekemä sarja kertoo moottoripyöräilyn alkuajoista ja erityisesti legendaarisen Harley-Davidsonin synnystä ja alkutaipaleesta 1900-luvun alussa Yhdysvalloissa.

Arthur, Walter ja William Davidson perustivat yhtiön yhdessä lapsuudenystävänsä William Harleyn kanssa, joten kyse on myös väkevästä perhedraamasta.

Walter Davidsonia näyttelee Michael Huisman, joka tuli suurelle yleisölle tutuksi Game of Thrones -sarjan Daariona. Huisman on arkielämässäänkin motoristi, joten rooli, jossa saa näytellä alan pioneeria ja ajaa aidoilla satavuotiailla Harrikoilla, oli erittäin mieluisa.

“Kaikki pyörät, joilla ajoin sarjassa, olivat alkuperäisiä malleja. Missä muualla saat ajaa vuoden 1916 Harley Twinillä?”, Huisman sanoi Huffington Postille.

Alkuaikojen pyörämerkit hakivat kannuksensa ja maineensa kilpailuista, joista erityisesti puuradoilla ajetut olivat tappavan vaarallisia. Meno oli kuin villissä lännessä, kun Harley-Davidson ja pääkilpailija Indian kamppailivat voitoista ja olemassaolostaan kisoissa, kaupoissa ja oikeussaleissa.
 
Sarja perustuu tositapahtumiin ja on tarkka monissa yksityiskohdissa, mutta joitakin henkilöitä ja tapahtumia on lisätty, liioiteltu tai muutettu, jotta sarjassa riittäisi draamaa.

Lue lisää aiheesta: Harley-Davidson

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.