Bild
Seuraava artikkeli

KTM:n Kimmo Hurri uskoo laajan valikoiman ja uuden 790 Adventure-malliston takaavan jatkomenestyksen Suomen markkinoilla

VIDEO EICMA 2018

KTM:n osastolla Milanon Eicmassa kävi käsittämättömän suuri kuhina. Nordicin Kimmo Hurri myhäili tyytyväisyyttään, ja hän uskoo, että laaja valokoima ja uudet, Suomessakin kovasti odotetut 790 Adventuret pitävät KTM:n markkinatilaston kärkikilpailussa myös ensi vuonna.

”Olemme positiivisten ongelmien äärellä”, KTM Nordicin Kimmo Hurri sanoo selventäessään, miksi KTM:n osastolla on niin suuri kuhina Milanon Eicma-näyttelyssä.

KTM on saavuttanut suuren suosion ja Hurri uskoo laajan valikoiman olevan siihen yksi suuri syy. Saksan Intermotissa lanseerattiin uutta mallistoa Super Duke GT:n muodossa ja Milanossa homma jatkui. Yksi odotettu malli oli 790 Adventure-mallisto, jonka odotetaan nousevan suureen suosioon. Eikä pidä unohtaa pienille kuljettajille suunnattua SXE-5 sähköpyörää.

”Onhan aika täyslaidallinen tullut tuotekehityksestä uutta”, Hurri sanoo.
 

”Onhan aika täyslaidallinen tullut tuotekehityksestä uutta”

Pieni sähköpyörä avaa uudenlaista harrastamista. Se on päästötön ja hiljainen, joka ei häiritse naapureita. Sitä voidaan myös kontrolloida oman sovelluksen kautta puhelimesta.

KTM uskoo yhä suuriin pyöriin, mutta rinnalle on tuotu pienempiä malleja.

”790-mallistolle on ollut tilausta. Hiukan enemmän offroad-ominaisuuksia ja monikäyttöisempää pyörää. Täytyy kuitenkin muistaa, että 790 Adventure ilman R-kirjainta on offroad-kykyisin matkapyörä, kun taas R on matkakykyisin offroad-pyörä. Selkeästi puhumme jo offroad-pyörästä.”

KTM SXE-5 sähköpyörä perheen pienemmille.

KTM on pitänyt kärkipaikkaa Suomen myyntitilastoissa, vaikka pientä laskua onkin ollut. Mikä on KTM:n syömähammas kaudelle 2019?

”Palataan taas tähän 790 Adventureen”, Hurri naurahtaa.

”Ehdottomasti myös isot Adventuret, piikki Duke myös. Ehdottomasti kattava street-mallisto, unohtamatta meidän enduromallistoa. Joo, olemme hiukan perässä viime vuotta, mutta lähdemme erittäin luottavaisin mielin ensi kauteen tällä mallistolla.”

 

Lue lisää aiheesta: KTM

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.