Bild
Seuraava artikkeli

KTM:n Kimmo Hurri: "Nyt saimme todella laajan Adventure-malliston"

INTERMOT

KTM esitteli Intermotissa uuden neljännen sukupolven Adventure-mallistonsa. Itävaltalaistehdas haluaa vastata kuluttajan huutoon ja tarjoaa enemmän vaihtoehtoja haastavimpiin olosuhteisiin.

Uusia Dukeja odotettiin monessa osoitteessa, mutta KTM ilmoitti, että 50% uutuuksista esitellään vasta Milanossa marraskuussa. Nyt oli Adventure-perheen vuoro ja niitä saatiin reilulla kädellä.

"Täytyy sanoa, että olen todella tyytyväinen julkistukseen. Olemme saaneet palautetta, että pyörillä pitäisi pystyä ajamaan enemmän offroadia ja nyt meillä on malleja jokaiselle. Todellakin pystyy ajamaan haastavissakin olosuhteissa", KTM:n Kimmo Hurri sanoo.

Suomalaisittain etulinjaan nousee 990 seuraaja 1090R, jonka ominaisuudet riittävät hyvin pitkälle.

"Se on kyllä sellainen peli, joka on varmasti suomalaisten mieleen. Voi mennä mihin vaan. Ja uskon todellakin, että meidän vahvuus on nyt se, että mallistosta löytyy laajasti valikoimaa jokaiselle kuljettajalle. Suuri valikoima on ehdottomasti meidän vahvuus", Hurri toteaa.

KTM julkisti kaikkiaan viisi uutta Adventure-mallia. 1090 ja sen R-versio sekä 1290 Super Adventuret, jotka kulkevat lyhenteillä R-, S- ja T.

20160410164141.png?itok=q6wYnyTX

Lue lisää aiheesta: KTM

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.