Bild
Seuraava artikkeli

KTM panosti yli 12 miljoonaa euroa uuteen toimitilaan

Yleiset

KTM Motorsport muuttaa uuteen "Ready to race" -päämajaan, johon on käytetty paljon aikaa, vaivaa ja rahaa.

Uusi rakennus sijaitsee Munderfingissä, Itävallassa ja se on 18 000 neliömetrin kokoinen. Se on sijoitettu KTM:n moottoritehtaan läheisyyteen ja sitä reunustavat KTM:n logostiikkakeskus ja WP. Pohjakerroksessa on 110x60 metrin alue motocross-, enduro-, rally- ja MotoGP-työpajoille. Samassa paikassa on myös mittavat tilat rekkojen lastaamiselle.

Ensimmäisessä kerroksessa on 2000 neliömetriä varastointitilaa, kun taas ylimmässä kerroksessa on 50 toimistoa kaikkiaan 180 työntekijälle.

"Ready to race  ja moottoriurheilu ovat meille ajattelumalli, mikä pitää yhtiön tuoreena ja innostaa yli kolmea tuhatta työntekijää Mattighofenissa ja Munderfingissä joka päivä. Sijoitamme viisi prosenttia myynnistämme moottoriurheiluun ja se tekee KTM:stä Euroopan isoimman urheilullisten pyörien valmistajan. Meillä on kunnianhimoinen tavoite olla palkintokorokkeella ympäri maailman tulevien vuosien aikana", KTM:n toimitusjohtaja Stefan Pierer sanoo.

Lue lisää aiheesta: KTM

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.