Bild
Seuraava artikkeli

Katso kuvat - tältä näyttää iPhonen valmistajan tekemä sähköpyörä

Yleiset

Kiinalainen Evoke Motorcycles esittelee tällä viikolla Milanon EICMA moottoripyöränäyttelyssä uuden sähköpyöränsä Evoke Urban Classicin.

Jo aiemmin Evoke on kertonut laajentavansa Aasiasta myös Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin lähitulevaisuudessa. He ovatkin kiihdyttäneet tuotantotahtiaan yhteistyöllä iPhoneja valmistavan Foxconnin kanssa; Evoke jopa siirsi pääkonttorinsa Foxconnin tiloihin. Laajennuksen tarkoituksena on laajentaa mallistoa koko ajan. Foxconn on ollut vahvasti mukana uuden pyörän tekemisessä.

Uusi Evoke Urban Classic näyttää hyvin paljon yhtiön aiemmalta lippulaivalta Urban S:ltä. Pyörissä näyttäisi olevan paljon samoja komponentteja.

“Evoke Urban Classic on suunniteltu tyydyttämään kaikkien kuljettajien tarpeet riippumatta aikaisemmasta ajokokemuksesta. Tämä sopii yhtä hyvin aloittelijoille kuin vuosikymmeniä ajaneille”, sanoo Evoken pääjohtaja Nathan Siy.

Pyörässä on Samsungin SDI-akut, noin 8 kWh:n akkupaketilla voi ajaa yhdellä latauksella noin 200 kilometriä kaupungissa tai 120 kilometriä maantiellä.

19 kW moottorista irtoaa 130 km/h huippunopeus.

(Lähde: Electrek)

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.