Bild
Seuraava artikkeli

Kaikki riemu MV Agustalla ajamisestaa A2-luokan ajokortilla – Nyt se on mahdollista. 

Yleiset

Italialainen valmistaja on antanut tyyppihyväksynnän kahdelle johtavalle mallilleen ​BRUTALE 800:lle ja F3 675:lle 35 kW:n luokassa. Nyt myös nuoremmat ja vähemmän kokeneet moottoripyöräilijät voivat kokea MV Agustalla ajamisen nautinnon.

Kyseiset mallit ovat Brutale 800 ja F3 675, naku ja supersport, jotka tarjoavat A2-luokan ajokortin haltijoille erilaisen ja yksilöllisen ajokokemuksen MV Agusta -hengessä. 
Brutale 800 erottuu massasta.  Helppo ajettava, tarkka käsittely, kevyt ja kiistattomasta kaunis katsella viimeisen päälle hiottujen yksityskohtiensa myötä.Samaan aikaan tuotantoon tullut F3 675 supersport tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn, joka muuttuu unohtumattomaksi ajokokemukseksi tiellä tai radalla.
Molemmat mallit on muokattavissa 35 kW: sta 70 kW: iin ja päinvastoin, mikä takaa maksimaalisen monipuolisuuden ja siirtymisen omistajan ajokorttiluokkaan.
35 kW: n mallit ovat saatavilla uusissa värien yhdistelmissä:
Brutale 800: voimakas taivaansininen / yönharmaa, punainen / yönharmaa, sekä jäänharmaa / ilmailunharmaa 
F3 675: Agostini -punainen / Agostini -hopea ja voimakas taivaansininen / yönharmaa

 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.