Bild
Seuraava artikkeli

Joku ryökäle varasti Guy Martinin pubista oluthanan logolevyn

Yleiset

Moottoripyöräilijä Guy Martin on Britannian rakastetuimpia julkisuuden hahmoja, mutta loistava maine ja maanläheinen mieli eivät aina suojaa maailman pahuudelta.

Viime lauantai-iltapäivänä joku ryökäle varasti Martinin omistamasta Marrowbone & Cleaver -pubista oluthanan levyn, joka oli tehty varta vasten talon omalle oluelle ja jossa oli Martinin logo: pääkallo ja ristikkäiset jakoavaimet.

Martinin Sally-sisko pyörittää Kirmingtonin kylässä sijaitsevan pubin päivittäistä toimintaa. Hän toivoo, että voro palauttaa esineen.
Marrowbone & Cleaver -pubista on tullut nopeasti Martinin fanien pyhiinvaelluspaikka.

Sally kirjoitti pubin Facebook-sivulle, että aidot fanit eivät moista rötöstelyä harrasta. ”Kiitos kaikille ihanille asiakkaillemme. Sääli, että pieni vähemmistö pilaa muidenkin mainetta.”

Pubille kuuluu paljon hyvääkin. Tammikuussa Grimsby Telegraph -lehden ruokakriitikko kehui paikan pubiruokaa ja henkilökuntaa sekä sisustusta. Pubin vessan edustalla on aito moottoripyörä, ja miesten urinaalina toimivat seinään kiinnitetyt ämpärit.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.