Bild
Seuraava artikkeli

Innoittajina 70-luku ja JAS-hävittäjä

Yleiset

Harley-Davidsonin Battle of the Kings -kustomointikisan yleisöäänestyksessä mukana neljä pohjoismaalaista.

Battle of the Kings III:n, Euroopan suurimman jälleenmyyjien kustomointikilpailun äänestys on nyt käynnissä. Kilpailun kolmantena vuonna esitellään Harley-Davidson jälleenmyyjien taitojen lisäksi suositun Dark Custom® -malliston varaosien kirjoa. Pohjoismaista kisaan ottavat osaa kolme Harley-Davidson-jälleenmyyjää Ruotsista (Helsingborg, Tukholma ja Täby) ja yksi Norjasta (Ålesund).

20171701195742.png?itok=XEMsAZ27

Jälleenmyyjät saivat valita pohjaksi minkä tahansa Dark Custom Sportster®-moottoripyörän: Street® 750, Iron 883™, Forty-Eight®, Street Bob®, Fat Bob®, Low Riders S® tai Roadster™. Kilpailutöille annettiin tiukka 6 000 euron (plus verot) kustomointibudjetti, ja lopputuloksen on oltava katulaillinen. Kilpailu käydään kahdessa vaiheessa. Alueellinen kuninkuus ratkaistaan yleisön ja tuomariston antamien yhteisäänien perusteella, minkä jälkeen aluevoittajat ympäri Eurooppaa etenevät loppukilpailuun asiantuntijoiden tuomaroitavaksi. Battle of the Kings 2017 -mestari valitaan Milanossa järjestettävillä EICMA-messuilla marraskuussa 2017.

20171701195914.png?itok=RNvJHPjD

Omaa pohjoismaista suosikkiaan voi äänestää verkossa osoitteessa www.h-d.com/battleofthekings. Äänestys on käynnissä 14.2.2017 asti.

  • Battle of the Kings on Euroopan suurin jälleenmyyjien custom-kilpailu. Kilpailun järjestää Harley-Davidson
  • Kisaan osallistuvat 220 jälleenmyyjän Custom Kingit 21 maasta
  • Jälleenmyyjät valitsivat haluamansa Dark Custom® Sportster® -moottoripyörän kilpailutöidensä alustaksi
  • Kilpailu käydään kahdessa vaiheessa. Jokaisen maan/alueen voittajat valitaan 14.2.2017 asti jatkuvalla yleisöäänestyksellä, ja raati valitsee koko kisan voittajan marraskuun 2017 EICMA-messuilla järjestettävissä finaaleissa

Lue lisää aiheesta: Harley-Davidson

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.