Bild
Seuraava artikkeli
Bellin kypärät ovat huippulaatua.

Halpiskypärien myynti huolestuttaa kypärävalmistajia - Intiassa eniten kuolemantapauksia

Yleiset

​Moottoripyöräkypärien valmistajat ovat huolissaan heikkolaatuisista halpiskypäristä, joita on ilmestynyt markkinoille yhä enemmän.

On todettu, että suuri osa loukkaantumisista moottoripyöräonnettomuuksista johtuu juuri heikkolaatuisesta kypärästä. Niitä myydään kaikkein eniten köyhemmissä maissa kuten Intiassa.

On laskettu, että juuri Intiassa on kuollut jopa 10 135 moottoripyöräilijää 11 viime vuoden aikana joko siksi, että he eivät ole käyttäneet lainkaan kypärää tai sitten kypärä on ollut halpistuotantoa.

ISI-kypärien valmistajien yhdistys ISIHMA on ilmaissut vakavan huolensa asiasta. Yhdistys on vaatinut Intian hallitusta asettamaan standardit kypäränvalmistajille. Samalla he myös ehdottavat, että oikeuslaitoksen pitäisi ryhtyä toimiin halpiskypärien myyjiä ja valmistajia vastaan.

Kommentarer

#1
Talvimies
2017-09-09 09:58

Moisista standardeista tai vastaavista ei juurikaan ole hyötyä tuolla Intiassa tai vastaavissa maissa, koska liikenne, asenteet, uskonto jne. Tekevät ohjeiden noudattamisen ja asioiden muuttamisen vaikeaksi.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.