Bellin kypärät ovat huippulaatua.

Halpiskypärien myynti huolestuttaa kypärävalmistajia - Intiassa eniten kuolemantapauksia

Yleiset

​Moottoripyöräkypärien valmistajat ovat huolissaan heikkolaatuisista halpiskypäristä, joita on ilmestynyt markkinoille yhä enemmän.

On todettu, että suuri osa loukkaantumisista moottoripyöräonnettomuuksista johtuu juuri heikkolaatuisesta kypärästä. Niitä myydään kaikkein eniten köyhemmissä maissa kuten Intiassa.

On laskettu, että juuri Intiassa on kuollut jopa 10 135 moottoripyöräilijää 11 viime vuoden aikana joko siksi, että he eivät ole käyttäneet lainkaan kypärää tai sitten kypärä on ollut halpistuotantoa.

ISI-kypärien valmistajien yhdistys ISIHMA on ilmaissut vakavan huolensa asiasta. Yhdistys on vaatinut Intian hallitusta asettamaan standardit kypäränvalmistajille. Samalla he myös ehdottavat, että oikeuslaitoksen pitäisi ryhtyä toimiin halpiskypärien myyjiä ja valmistajia vastaan.

Kommentit

#1
Talvimies
2017-09-09 09:58

Moisista standardeista tai vastaavista ei juurikaan ole hyötyä tuolla Intiassa tai vastaavissa maissa, koska liikenne, asenteet, uskonto jne. Tekevät ohjeiden noudattamisen ja asioiden muuttamisen vaikeaksi.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi

Ilmainen uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt kartalla siitä, mitä moottoripyöräilyn saralla tapahtuu.

Voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen koska tahansa. Emme luovuta osoitettasi muille tahoille.

Sulje Tilaa uutiskirje: