Bild
Seuraava artikkeli
Marco Färm (ei kuvassa) uskoo SV 650:n nousevan suosituksi malliksi.

Gixxeriä odotuttava Suzuki panostaa pieniin pyöriin

MP 16

Suzukin Marco Färm uskoo paitsi uuden SV 650:n menestykseen, myös siihen, että merkin osastolta löytyvän GSX-R 1000:n tuotantomalli saadaan nähdä kesän aikana.

Suzukin osastolta löytyvä Marco Färm uskoo uuden SV 650:n tuovan merkille uutta nostetta.
 
- Suomessahan on ajateltu, ettei moottoripyörää voi ostaa järkiperustein, mutta pienten pyörien suosion kasvu on osoittanut myytin vääräksi. Siksi onkin hienoa, että myös Suzukilla on nyt tarjota tähän luokkaan uusi, mielenkiintoinen malli, Färm kertoo ja jatkaa uskovansa kilpailukykyisesti hinnoitellun SV 650:n puhuttelevan motoristeja.

- Olemme ottaneet tähtäimeen erityisesti Yamahan MT-07:n, Färm toteaa. 

Muutoin Suzuki jatkaa tutulla mallistolla, josta Färm uskoo erityisesti Suomessa perinteisesti suomalaisia puhuttelevan Hayabusan menestykseen.

- Lisäksi olemme hinnoitelleet M 1800:n todella aggressiivisesti, joten uskon sen menestyvän cruiserien luokassa, lisää Färm.
 
Tietenkin odotamme myös uutta GSX-R 1000 –mallia vesi kielellä, Färm kertoo. Miehen mukaan mallin saapumisaikataulua ei ole vielä vahvistettu, mutta sen lanseerauksen odotetaan tapahtuvan kauden aikana.

- Uskon, että Suzukin uusi superbike saadaan kauppiaille loppukaudesta ja se on varmasti odotuksen arvoinen, Färm ennustaa. 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.