Bild
Seuraava artikkeli

Ensimmäinen Isle of Manilla järjestetty hyväntekeväisyysmoottoripyörätapahtuma Santa run on ollut huikea menestys

Yleiset

Man-saarella on ajettu ensimmäinen Santa run – Joulupukkiajo, jonka avulla on kerätty tuhansia puntia Mansaaren Hospice-lastensairaan siivelle, Rebecca Houselle.


 

TT Grandstandilta lähti arviolta 200 moottoripyörää kello 10.00 sunnuntaina 8. joulukuuta. Reitti ajettiin Castletowniin Southern 100 -radan, ja  Douglas Promenaden kierroksen kautta, ennen pysähdystä Noblen sairaalassa.
Tapahtuman järjesti saarella asuva Oli Allen, joka muutti Isle of Manille aiemmin tänä vuonna Bristolista, jossa hän on järjestänyt kaupungin joulu-ajon viime vuosina, samoin kuin tänäkin vuonna Isle of Manin rinnalla.

Tapahtumassa kerättiin yli 4000 puntaa  kuolemansairaille lapsille kipua lievittävän ja loppuvaiheen hoidon järjestämiseen.
Tapahtuma järjestettiin osana suurempaa hyväntekeväisyystempausta joka tunnetaan nimellä "Santa's on a Bike". Tapahtuma järjestettiin myös  Devonissa, Bristolissa, Essexissä ja Plymouthissa. Viime vuonna tapahtuma keräsi yhteensä yli 20 000 € ja mukana oli yli 1000 pyörää.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.