Bild
Seuraava artikkeli
Eldorado on Moto Guzzin mallistosta eniten Tapio Rouhiaisen mieleen.

”Eldorado on oma suosikkini”

MP 16

Moto Guzzin kuumin uutuus MP 16 Moottoripyöränäyttelyssä on näyttävä cruiser, Eldorado.

Perinteikkään ja persoonallisen italialaismerkin, Moto Guzzin platform-ajattelun uusin ilmentymä on Eldorado, joka jakaa perustekniikan Californian kanssa. Paljon on kuitenkin muuttunut.
 
- Pyörään on saatu aivan omanlaisensa tyyli, esittelee R.M. Heinon Tapio Rouhiainen.
 
Tärkeimmät Eldoradon klassisen tyylin luojat ovat 16-tuumaiset pinnavanteet, joille on kietaistu paksut valkosivurenkaat, ja takarengas on muita 1400-malleja kapeampi. Myös kuljettajan ergonomia on muuttunut uuden tangon ja penkin myötä.
 
- Kapea takarengas muuttaa ajettavuutta yllättävän paljon, Rouhiainen kertoo ja lisää Eldoradon olevan hänen oma suosikkinsa.
 
Messujen tarjontaan Rouhiainen on tyytyväinen. Moto Guzzit ovat kiinnostaneet vieraita ostopäätöksenkin arvoisesti.
 
- Lisäksi koeajomahdollisuus on hyvä uudistus, se palvelee kauppiaita huomattavasti offroad-kilpailuja paremmin. Hienoa, että vieraat pääsevät fiilistelemään uutuusmalleja messujen yhteydessä, Rouhiainen kiittää.
 
- Harmillisesti Moto Guzzin suurin uutuus, uusi V9-mallisto, jäi saapumatta MP 16 –näyttelyyn, mutta saamme pyöriä Suomeen maaliskuussa, jolloin tulemme pitämään myymälöissämme mallin esittelytilaisuuden, Rouhiainen lupaa.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.