Bild
Seuraava artikkeli

Dunlop esittelee uuden Harley-Davidsonille erityisesti kehitetyn renkaan

Yleiset

Dunlopin ja Harley Davidsonin pitkässä suhteessa alkaa uusi matka tänä vuonna, kun Harley-Davidson kertoo, että sen 2018-sarjat Fat Bob ja Fat Bob S varustetaan Dunlopin uusilla D429-renkailla.

Uusissa tunnusmerkillisissä Dunlop D429 -renkaissa on aggressiivinen eritasoinen pintakuvio. Dunlop kehitti sen läheisessä yhteistyössä Harley-Davidsonin kanssa Fat Bob- ja Fat Bob S -mallien erityistarpeisiin sopivaksi.

Tämä uusi kuvio suunniteltiin täysin uuden Harley-Davidsonin Softail-alustalinjaan sopivaksi, mikä tarjoaa mahdollisuuden kaikkien aikojen dynaamisimpaan ajoon näillä amerikkalaisilla V2-moottoripyörillä.

Dunlop Motorcycle Europen tuotepäällikkö Dmitri Talboom selitti, miksi mittatilausrenkaat ovat niin tärkeät.

”Fat Bob -mallissa on 1,8 litran moottori, joka tuottaa vahvan väännön alhaisilla kierrosluvuilla. Se asettaa aivan erityisiä vaatimuksia renkaalle, ja siksi D429-renkaassa on tietokoneoptimoitu pintaprofiili, joka parantaa kestävyyttä ja edistää tasaista kulumista.”

D429-renkaan sivussa on Harley-Davidson/Dunlop-merkintä.

D429-renkaan lanseeraus on jatkoa viralliselle alkuperäisvarustekumppanuudelle, joka alkoi 37 vuotta sitten, kun Dunlop valittiin renkaaksi Sportster-malliin.


Viime vuonna Dunlop pääsi juhlimaan 10. miljoonannen alkuperäisvarusterenkaan toimitusta Harley-Davidsonille.

D429-rengasta on saatavilla Euroopassa Harley-Davidson-jälleenmyyjiltä ja Dunlopin moottoripyörän renkaita myyvistä erikoisliikkeistä.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.