Bild
Seuraava artikkeli

Ducati tekee erikoisversion 959 Panigalesta

Yleiset

​Viranomaisten sertifikaatit todistavat motorcycle.comin mukaan, että Ducati on tuomassa ensi vuonna markkinoille uuden erikoisversion Ducati 959 Panigalesta.

2018 Ducati Panigale Corse on sertifioitu samalla tavalla kuin edeltäjänsä 959 Panigale, eli moottori on sama 955cc V-Twin, joka kehii Ducatin mukaan 158 hevosvoimaa ja 10750 kierrosta. Jotakin uutta on oltava muualla, koska moottorissa sitä ei ole.

Kun Ducati viimeksi 2013 julkaisi vastaavan erikoisversion 848 EVO Corsen, siinä oli myös samanlainen moottori kuin perusversiossa. Erotuksena oli isompi alumiininen bensatankki, mutta pyörä oli kevyempi. Lisäksi Showan takajousitus oli korvattu Öhlinsin jousituksella ja takajarrupalat olivat suuremmat. Jotakin samankaltaista nähnemme nyt.

848 Evo Corseen oli myös lisätty pitokontrollia ja nopeampi vaihteisto. Nykyisessä 959 Panigalessa ne molemmat jo on. 1299 Panigalessa sen sijaan on mm ABS, jota 959:ssä ei ole. Ja kun erikoismalli tehdään, värivalikoimat ovat varmasti sen mukaiset. Jäämme odottamaan, mitä kaikkea on tulossa.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.