Bridgestone ensiesittelee viisi uutta premiumluokan rengasta

EICMA 2017

Bridgestone osallistuu 75. kertaa järjestettäville kansainvälisille EICMA-moottoripyörämessuille Milanossa 7.-12.11.2017 ja esittelee kokoelman uusimpia innovaatioitaan.

Uudet tuotteet perustuvat Bridgestonen kehitysohjelmaan, jonka tavoitteena on varmistaa, että motoristeille on aina tarjolla uusimman teknologian mukaiset ratkaisut.

Battlax Racing R11: varmuutta hyökätä kierrosaikojen kimppuun

Bridgestonen kilparengasteknologia ja uudet rakenneratkaisut antavat supersport- ja hypersport-pyörien ajajille lisäpitoa ja paremman tuntuman rataan kierrosaikojen parantamiseksi laajalla käyttöalueella. Mono-Spiral Belt ‑vyörakenne edessä, GP-vyö takana ja kaarrepidon maksimoiva pintakuvio vievät R11:n kuviollisten kilparenkaiden uuteen aikakauteen.

Battlax Sport Touring T31: nyt voit venyttää rajojasi märällä kelillä

Paremman ajovakauden ja käsiteltävyyden lisäksi Bridgestone on kehittänyt T31:een uuden joustavamman eturengaskumiseoksen. Sen ansiosta rengas pureutuu paremmin ajoalustaan märissä olosuhteissa ja antaa kuljettajille lisää varmuutta. Suurempi kosketusalue antaa paremman pidon kaarteissa kaikilla kallistuskulmilla ja parantaa sport touring -pyörien käsiteltävyyttä myös kuivalla ajoalustalla.

Battlax Adventure A41: turvallisia elämyksiä kaikissa olosuhteissa

Bridgestone parantaa Battlax-renkaiden suorituskykyä Adventure-segmentissä: A41 tarjoaa paremman märkäpidon ja käsiteltävyyden märällä ajoalustalla tinkimättä edeltäjänsä A40:n tarjoamasta kilometrituloksesta. Pakettiin kuuluu kolmivyöhykkeinen kumiseosteknologia edessä ja takana sekä kaarrevakautta parantava Cap & Base ‑rakenne. Adventure-pyörillä maantiellä ajavia kiinnostava uutinen on, että Bridgestonen testeissä uudella Battlax A41:llä saatiin 8 % nopeammat kierrosajat märällä testiradalla. Se takaa paremmat suoritusominaisuudet ja paremman turvallisuuden tien päällä.

Battlax Scooter SC2: sporttirengas maksiskootteriisi

Kaupunkiviidakossa sukkuloiviin skoottereihin kehitetyssä uudessa SC2:ssa pääpaino on suorituskyvyssä kuivissa olosuhteissa. Rengas on kehitetty saman teknologian pohjalta kuin Battlax Hypersport S21. Pintakuvio takaa jäykkyyden, tuntuman ajoalustaan ja pito-ominaisuudet. Takarenkaan kolmivyöhykkeinen kumiseos tuo yhteen kaksi ominaisuutta: olka-alueen pito takaa kaarreajo-ominaisuudet ja pintakuvion kulumiskestävä keskiosa maksimoi kilometrituloksen.

Battlax Scooter SC2 Rain: touring-rengas maksiskoottereihin

Bridgestone on soveltanut uuden Battlax Sport-Touring T31:n märkäteknologiaa SC2 Rain ‑skootterirenkaaseen. Märkäominaisuuksia parantaa suurempi kuviopalojen ja -urien suhde, joka tuo tasapainoa suuntavakavuuden ja terävän ohjausvasteen välille. Uudet kumiseokset tarjoavat pitoa kylmillä ja märillä ajoalustoilla.

20170511010131.png?itok=hX_V3Rhp

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi

Ilmainen uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt kartalla siitä, mitä moottoripyöräilyn saralla tapahtuu.

Voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen koska tahansa. Emme luovuta osoitettasi muille tahoille.

Sulje Tilaa uutiskirje: