Bild
Seuraava artikkeli

BMW:n villi visio tulevaisuudesta

Yleiset

BMW:n ajatus tulevaisuuden moottoripyöräilystä on varsin korkealentoista. Tulevaisuudessa ei tarvita kypäriä tai muitakaan varusteita, koska pyörät ovat niin turvallisia.

Lähtökohtaisesti kypärää tai nahkapukua ei tarvita, sillä tulevaisuuden pyörä on niin hyvin balanssissa ja superturvallinen. Pyörä käytännössä tekee kaiken itse ja se muistuttaa enemmän laitetta, jolla on huristeltu futuristisissa elokuvissa supersankareiden toimesta. 

20161810080904.png?itok=qwFg7Unt

Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään elokuvien kulisseihin suunniteltu laite, vaan BMW:n konseptipyörä VISION NEXT 100. BMW:n mukaan pyörässä on niin paljon elektroniikkaa, että kaikentasoiset kuljettajat pystyvät haastamaan itsensä turvallisesti. Ohjaaminen on tehty helpommaksi siten, että koko runko tukee ohjausta ja joustaa käännöksen mukaan. "Joustavarunko" on täysin säädettävissä.

https://youtu.be/oW0ShDRggts

Pyörä tuo mieleen vuoden 1923 R32:n, mutta BMW ei suoraan sano moottorista mitään erikoista. Ei esimerkiksi sitä, onko boxer-moottoria muistuttava voimanlähde sähköinen vai ei. Turvallisuuteen on panostettu paljon erilaisten järjestelmien myötä.

20161810080841.png?itok=RFmVco83

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.