Bild
Seuraava artikkeli

BMW Motorrad esitteli uuden navigaattorin

Yleiset

BMW Motorrad on esitellyt uuden Navigator VI -mallin. Parannuksia vanhaan Navigator V:hen on lukuisia.

Laitteen ulkomitat pysyvät samoina, näytön koko on sekin edelleen 5 tuumaa. Uuden polarisaatiofiltterin myötä näyttö on kuitenkin terävämpi ja kirkkaampi etenkin voimakkaassa ja suorassa auringonvalossa.

Sisäinen muisti on kasvanut 8 GB:stä 16:een. Uuden Kiertotie-ominaisuuden ansiosta kuljettaja voi välttää rakennustyömaat ja heikkokuntoiset reitti.

Navigaattorista löytyy myös Vältä pääteitä -asetus. Yhdessä jo olemassa olevan Vältä moottoritiet -asetuksen kanssa se antaa kuljettajalle entistä paremmin valinnanvaraa reittisuunnittelussa.

20172601203914.png?itok=_Fy9WUr4

Round Trip -asetus puolestaan esittää erilaisia persoonallisia reittejä käytettävissä olevan ajan ja mahdollisten reittipisteiden mukaisesti.

Navigaattorissa on myös musiikkisoitin, jolla voi kuunnella musiikkia Bluetooth-yhteyden avulla vaikkapa kännykästä. Jopa action-kamera on mahdollista saada toimintaan navigaattorin avulla.

Navigator VI:tta on mahdollista ohjata erillisellä nelinappisella ohjausyksiköllä tai käsikahvoihin sijoitetulla ohjaimella. Liikenne- ja säätiedot kuuluvat luonnollisesti pakettiin. Hintaan kuuluvat myös kaikki uudet karttasovellukset tulevaisuudessa sekä autoasennuspaketti.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.