Bild
Seuraava artikkeli

BMW julkaisi uuden C evolution sähköskootterin

Yleiset

Vuoden 2017 BMW C evolution sähköskootteri saa uuden akun, lisää tehoa ja huippunopeutta. Ensiesittely tapahtuu Pariisin messuilla.

BMW Motorrad julkaisi päivitetyn C evolution sähköskootteri, jota päästään hipelöimään tämän vuoden Pariisin messuilla. Akkukäyttöinen on BMW:n tiedotteen mukaan suunniteltu voittamaan arkiset haasteet, kuten nouseva polttoaineen hinta ja jatkuvasti tiukentuvat lait. Suunnittelussa on otettu huomioon myös ruuhkissa eteneminen.

C Evolutionia on tehty kaksi eri mallia, joista toisen käyttösäde on 100km ja toisen 160km. Tehoa nopeammasta skootterista irtoaa 19kW (26hv), jolla saavutetaan 129 kilometrin tuntinopeus ja se on 8kW (11hv) enemmän kuin edeltäjässä. Tehon kasvu selittyy uudella 94Ah akulla.

Euroopan markkinoille suunnatusta, A1-luokitellusta, pienemmästä skootterista löytyy huipputehoa 11 kW (15 hv) ja se kulkee noin 120 kilometriä tunnissa. Akussa riittää virtaa noin 100 kilometrin matkaa varten.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.