Bild
Seuraava artikkeli

XSR 900, nopeampi isoveli

Uutiset

Yamaha on esitellyt uuden Faster Sons -filosofian mukaisen mallin. 3-sylinterisellä moottorilla varustettu retropyörä tunnetaan nimellä XSR900.

Yamahan Faster Sons –tyyliset pyörät yhdistelevät menneiden vuosien tyyliä moderniin teknologiaan. Aiemmin esitelty XSR700 saa isoveljen, kun kehään astuu XSR900, johon on haettu vaikutteita Roland Sandsin Faster Wasp –konseptista.
 
XSR900:n ulkoasuun on haettu yksinkertaisen ajatonta tyylikkyyttä, jossa heijastuu Yamahan menneiden vuosien mallien perintö. Fiiliksen säilyttämiseksi muoviosien käyttö on pyritty pitämään minimissään. Alumiinia sen sijaan on käytetty tankin kuoressa, lokasuojissa ja sivupaneeleissa. 
 
Moottori on MT-09:stä tuttu ponteva 850-kuutioinen rivikolmonen. Kuljettajan lisäksi turvallisuudesta huolehtivat ABS-jarrut sekä kolmiasentoinen ja poiskytkettävä luistonesto. Varustukseen kuuluu myös vaihdettavat ajoasetukset. Yamahan A&S-nimellä kutsuma luistokytkin rauhoittaa moottorijarrutuksia.
 
XSR900:n jousitus on moottorin tavoin kotoisin MT-09-mallista, mutta siihen on tehty hienosääröä. 41-millisen etuhaarukan paluuvaimennus on säädettävissä ja takana paluun lisäksi säätyy esijännitys. 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.