Bild
Seuraava artikkeli

Tätä ei puolisokaan kiellä

Xbike

Tiivis kilpailukausi saattaa viedä mehut koko perheestä, eivätkä kaikki koitokset ole esimerkiksi puolison mieleen. Vierumäellä tähänkin seikkaan on panostettu, ja Grand National -kilpailu tarjoaa jokaiselle jotakin.

Vierumäellä ajetaan kolmen tunnin avoin moottoripyöräkilpailu 26. ja 27. Toukokuuta 2017 Vesivehmaan lentokentän alueella ja kisakylänä toimii koko pitkän viikonlopun monipuolinen Vierumäen urheilukeskus.

VGN panostaa laajasti koko perheen viihtyvyyteen kilpailuviikonlopun aikana, tarjolla on itse kilpailun lisäksi runsaasti aktiviteetteja täydelliseen viikonloppuun perheen tai kaveriporukan kanssa.

"Kilpailussamme pääpaino on tietenkin kuljettajalle unohtumattomassa reitissä, jonka mahdollistaa tiivis yhteistyömme Asikkalan kunnan kanssa. Emme halunneet kuitenkaan tyytyä pelkästään ensiluokkaisen kilpailun järjestämiseen, vaan haluamme tarjota kuljettajille, heidän perheilleen ja huoltojoukoilleen kokonaisvaltaisen tapahtuman palveluineen, jossa on muutakin sisältöä kuin motorsporttia", kertoo tapahtuman tuottaja Juuso Pulliainen

"Kisakylänä toimiva Vierumäen urheilukeskus tarjoaa täydelliset puitteet koko perheen aktiivisuus- ja hemmottelu viikonloppuun. Koko viikonlopun ajan kävijöillä on mahdollisuus käyttää kisakylämme palveluita hyödyksi, joihin kuuluu muun muassa FlowPark Seikkailupuisto, Uimahalli, DaySpa hemottelukeskus, kaksi täysimittaista golfkenttää sekä lukuisa määrä muita urheilu- ja liikuntamahdollisuuksia."

"Perheen yhteinen aika on todella tärkeää ja yhdistämällä motorsportin muihin palveluihimme pystymmekin tarjoamaan yhteisen ajan viettämiselle täydelliset puitteet. Koskaan ei ole ollut näin helppoa saada puolisolta lupaa kilpailuun lähtemiselle, sillä nyt voit ottaa hänet sekä lapsenne mukaan", lopettaa Pulliainen.

VGN, Asikkalan kunta sekä Vierumäen urheilukeskus toivottavat sinut ja perheesi lämpimästi tervetulleeksi viettämään ikimuistoinen viikonloppu seurassamme.

VGN kotisivut ja ilmoittautuminen:

www.nordicsportevent.fi

Lisätietoja kisäkylästä:

www.vierumaki.fi

Tapahtuman FB-Sivut:

www.facebook.com/vgnrace

Teksti:  VGN Tiedotus

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.