Bild
Seuraava artikkeli
Max Nagl jatkaa Kimi Räikkösen omistamassa ja Antti Pyrhösen (vas.) päälliköimässä Husqvarnan tehdastiimissä kaudella 2017. Kuva: Juan Pablo Acevedo

Tähän mieheen Räikkönen ja Pyrhönen luottavat: Nagl jatkaa jäätiimissä kaudella 2017

Xbike

Nyt se on varmaa: motocrossin MXGP-luokan MM-sarjassa parhaillaan kolmantena olevan saksalaisen Max Naglin ura jatkuu Kimi Räikkösen omistamassa ja Antti Pyrhösen päälliköimässä Ice1racing-tiimissä myös kaudella 2017.

Nagl, 28, saavutti sunnuntaina Tshekin Loketissa kauden ensimmäisen GP-voittonsa tuulettamalla molempien erien ykkössijoja.

Nagl paljasti pressitilaisuudessa julkisen salaisuuden silmäiltyään tälle ensin suostumuksen Pyrhösen taholta.

- Kyllä, jatkan ensi kaudella tässä tehdastiimissä, vahvisti Husqvarnaa kuskaava Nagl.

Kauden 2017 kattava sopimus on uunituore, eli lauantaina solmittu, eikä sitä ole vielä virallisesti julkistettu.

- En voi puhua siitä vielä sen enempää. On aina hyvä, kun sinulla on tässä vaiheessa allekirjoitettu sopimus. Varsinkin siksi, että minulla ei ole henkilökohtaista manageria. Hoidan sopimusneuvottelut itse, Nagl taustoittaa saksalaismedia Speedweekissa.

Naglin tiimikaverina meneillään olevalla kaudella kilpailee ranskalainen Christophe Charlier. Jo pitempään on ollut tiedossa ja Husqvarnan sekä Ice1racingin vahvistamana, että britti Max Anstie liittyy kausiksi 2017-2018 suomalaisvetoiseen MXGP-luokan tiimiin.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.