Bild
Seuraava artikkeli

Suomelta nuorten joukkue Belgian MM-motocrossiin

Xbike

Harri Kullas, Ludde Söderberg ja Niko Koskela muodostavat Suomen joukkueen Belgian Angreaussa 17.-18. lokakuuta ajettavassa motocrossin nuorten MM-joukkuekilpailussa.

- Kyseessä on alle 21-vuotiaille kuljettajille räätälöity kilpailu, joka ajetaan nyt 31. kerran. Suomi tekee paluun tähän kisaan pitkän tauon jälkeen, kertoo Moottoriliiton valmennuspäällikkö Tomi Konttinen.
Suomen joukkueen kaikki kuljettajat ajavat Belgiassa MX2-luokassa. Suomen lisäksi kilpailussa ovat edustettuina isäntämaa Belgia, Ranska, Unkari, Irlanti, Sveitsi, Ruotsi, Englanti, Etelä-Afrikka ja Luxemburg.
Kullaksella on edessään varsin kiireinen syksy, sillä hän on mukana myös aikuisten MM-joukkuekisassa, joka ajetaan tulevana viikonvaihteena Italian Franciacortassa.
Italiassa Kullaksen ohella Suomea edustavat kuluvalla kaudella MX3-luokan henkilökohtaisen MM-pronssin ajanut Antti Pyrhönen ja Eero Remes. Kullas kilpailee Franciacortassa MX2-, enduron MM-sarjaa ammatikseen ajava Remes MX1- ja Pyrhönen avoimessa luokassa.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.