Bild
Seuraava artikkeli
Kuva: Ari Vuorela

Suomelle lisäpaikkoja jääspeedwayn MM-karsintoihin

Xbike

Kuten niin usein moottoriurheilussa, on loukkaantumisilla oma roolinsa myös jääspeedwayssa. Tällä kertaa kortit kuitenkin suosivat suomalaisia kuljettajia, sillä Tsekin edustajan jäätyä pois Ruotsin Örnsköldsvikissä lauantaina ajettavasta MM-karsinnasta, on Jussi Nyrönen siirtynyt Kauhajoen varamiehen paikalta suoraan ajokaavioon Ruotsin karsintaan. Aiemmin suomalaisista Tomi Tani ja Timo Kankkunen olivat jo suoraan nimettyinä kyseiseen kilpailuun.

Kauhajoen MM-karsintaan Nyrösen siirrolla on se merkitys, että Tomi Kirilov siirtyy ensimmäiseksi varakuljettajaksi numerolle 17 ja Jani-Pekka Koivula nousee numerolle 18.

Kilpailu alkaa Kauhajoella lauantaina ensimmäisellä erällä kello 12.00. Kilpailun tuomaristo on kokoontunut perjantaina, ja sen päätöksellä alkaa kilpailun ajajaesittely aiemmasta tiedosta poiketen vasta kello 11.45.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.