Bild
Seuraava artikkeli
Kuva: Ice1Racing

Suomalaistiimin kuljettaja podiumille motocrossin MM-osakilpailussa

Xbike

Kimi Räikkösen omistaman ja Antti Pyrhösen pyörittämän Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing -tiimin ranskalaiskuljettaja Gautier Paulin nousi podiumille viikonloppuna Latviassa ajetussa kauden seitsemännessä motocrossin MM-osakilpailussa.

Gautier sijoittui Latvian Kegumsin radalla MXGP-luokan ensimmäisen erän neljänneksi ja toisen erän kolmanneksi, jonka myötä hän kuittasi kolmannen sijan myös yhteistuloksissa. Luokan voittoon ajoi maksimipistein MM-kärkimies, KTM:ää käskyttävä Hollannin Jeffrey Herlings. Toiseksi sijoittui hänen tiimikaverinsa, MM-kakkonen, Italian Antonio Cairoli kahdella kakkossijalla.

Suomalaistiimin brittikuljettaja Max Anstie saavutti Latviasta eräsijojen seitsemän ja yhdeksän myötä yhteistulosten kahdeksannen sijan. Kolme osakilpailuviikonloppua loukkaantumisen takia väliin jättänyt mies on MM-pisteissä sijalla 15. Gautier pitää MM-listalla sijaa viisi.

Motocrossin MM-sarja jatkuu sunnuntaina Saksan osakilpailulla.


 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.