Bild
Seuraava artikkeli

Suomalaisilla haasteita enduron MM-kilpailuissa Italiassa

Xbike

Italian Trentinossa saatiin eilen päätökseen aiemmista poikkeava enduron MM-osakilpailu. Mukana nähtiin hurjatasoinen extreme-osuus, mikä kasvatti kuljettajien välisiä eroja etenkin junioriluokissa. Eero Remes oli yleiskilpailun parhaana suomalaisena kahdeksas.

Italian MM-kilpailu polkaistiin käyntiin perjantain supertestillä. Lauantai toi vaihtelua normaaliin kisaohjelmaan. Ensin ajettiin crossitesti kolmeen kertaan, mitä seurasi neljään kertaan ajettu endurotesti. Päivän päätteeksi suunnattiin extreme-osuudelle, jonka viimeisille kierroksille pääsivät vain viisi parasta kuljettajaa.

Maailmanmestari Remes oli lopputuloksissa kahdeksas, ja oman E2-luokkansa viides. Eemil Pohjola oli kokonaistuloksissa 22:s ja neljäs omassa E1-luokassaan. Lari Jukola oli EJ-luokan yhdeksäs, ja hänen tiimitoverinsa Roni Kytönen lopulta EY-luokan viides. Kolmas Kytönen Motorsportin kuljettaja Hugo Svärd oli EY-luokan lopputuloksissa seitsemäs.


 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.