Samat miehet jatkavat Kytönen Motorsportin väreissä

Xbike

Kytönen Motorsport on julkistanut kauden 2015 Husqvarna-kuljettajat. Tiimin tutut miehet saavat vahvistusta uudesta naiskuljettajasta.

Kytönen Motorsportin Husqvarna-kuljettajat kaudelle 2015 on julkistettu. Tiimin värejä kantavat Antti Hellsten (E1, Husqvarna FE 250), Eemil Pohjola (E2, Husqvarna TE 250), Mika Tamminen (E3, Husqvarna TE 300), Jesse Viljakainen (U20, Husqvarna TE 125) ja Elisa Arokoski (Lady Cup, Husqvarna TE 125).

- Samalla porukalla jatketaan ja odotukset ovat tietenkin korkealla. Kun käynnistimme tiimitoimintamme niin päällimmäinen ajatuksemme oli pitkäjänteinen työ nuorien kuljettajien kanssa. On hienoa että Eemil Pohjola ja Mika Tamminen ovat olleet mukana alusta saakka ja olemme pystyneen saamaan hommaan sellaisen jatkumon, että ensi kaudestakin on lupa odottaa erittäin hyvää. Mitalit ovat tavoitteena ja uskon poikien niihin yltävän, kommentoi Vesa Kytönen.

Kytönen kiittelee Antti Hellstenin Suomen mestaruutta ja Päitsin voittoa ja kertoo ne myös tänäm kauden tavoitteiksi. Jesse Viljakaisen kauteen oman värinsä tuo varusmiespalveluksen suorittaminen. Tiimiin uutena jäsenenä liittyy Elisa Arokoski joka ajaa Lady Cupin sekä motocrossin MX D -luokan kilpailuja.

- Operatiivisessa toiminnassa Jani Peitsoma saa avukseen Harri Leppälaakson joka varmasti omalla panoksellaan tuo toimintaamme lisää ryhtiä. Yhdessä Husqvarna Nordicin sekä Allrightin kanssa on hienoa suunnata alkavaan kauteen, päättää tyytyväinen Kytönen.
 
 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi

Ilmainen uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt kartalla siitä, mitä moottoripyöräilyn saralla tapahtuu.

Voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen koska tahansa. Emme luovuta osoitettasi muille tahoille.

Sulje Tilaa uutiskirje: