Roni Kytönen oli hyvässä iskussa Belgiassa.

Roni Kytönen EM-pisteille Lommelissa

Xbike

Viikonloppuna kisattiin Motocrossin EMX125-sarjaa Belgian Lommelissa. Roni Kytönen ajoi hyvän ja tasaisen viikonlopun ja sijoittui luokkansa yleiskilpailussa neljänneksitoista.

Jämsäläisnuorukainen oli kisaviikonloppuun tyytyväinen.

- Kisan aika-ajoissa meinasi mennä vähän turhankin tiukille kun vasta viimeisellä kierroksella ajoin sijalle 10. Aika-ajoryhmässäni ja lähtöpaikan pääsin valitsemaan sijalla 20. Ensimmäisessä erässä startti ei onnistunut ja ensimmäisen kierroksen jälkeen olin sijalla 24. Jaksoin kuitenkin ajaa koko erän hyvin, nousin tasaisesti ja maalissa sijalla 14.

- Toisessa erässä startti oli parempi ja olin alkumatkasta viidentenätoista. Nousin siitä muutamia sijoja, mutta sitten rupesi lauantainen puristus vaikuttamaan. Selkä alkoi puutumaan sen verran, että ajosta tuli vaikeaa ja maalissa olin lopulta viidestoista. Tämä riitti kokonaiskilpailussa 14 sijaan.  Oli mukava saada kaksi ehjää ja tasaista erää, ihan hyvät tulokset ja pisteet. Kiitokset isälle, Malineille majoituksesta ja kaikille yhteistyökumppaneille!, heittää Kytönen.

Teksti ja kuva: Kytönen Motorsport tiedotus

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi

Ilmainen uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt kartalla siitä, mitä moottoripyöräilyn saralla tapahtuu.

Voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen koska tahansa. Emme luovuta osoitettasi muille tahoille.

Sulje Tilaa uutiskirje: