Bild
Seuraava artikkeli
Enduron kaksinkertainen maailmanmestari Eero Remes esittelee syystäkin ylpeänä Mika Ahola "Brave One" Trophy-vyötä. Kuva: ABC Communication

Remes toi endurolegenda Aholan vyön Suomeen

Xbike

Eero Remeksellä oli kotiin tuomisina Ranskan Cahorsista paljon muutakin merkittävää kuin uran toinen E1-luokan maailmanmestaruus. Tunteet nousivat vähintäänkin yhtä paljon pintaan Remeksen saavuttaman Mika Ahola "Brave One" Trophy-vyön myötä.

"Brave One” Trophy tuotiin enduron MM-sarjaan kaudella 2012 viisinkertaisen maailmanmestarin Mika Aholan muistoa vaalimaan. Kyseinen kisa ratkaisee koko kauden perusteella kuljettajien paremmuuden endurotesteillä.

Remes saavutti Aholan nimikkokisassa 226 pistettä. Hän kukisti toiseksi sijoittuneen britti Steve Holcomben kuudella pisteellä. Australialainen Matthew Phillips oli kolmas pistein 198. Holcombe saavutti maailmanmestaruuden E3- ja Phillips E2-luokassa.

Remeksestä tuli ensimmäinen "Brave One” Trophyn voittanut suomalaiskuljettaja.

- Mika oli hyvä ystäväni, joten oli sydäntäni lähellä tuoda vyö kotiin Suomeen. Olen todella tyytyväinen, sillä se oli yksi tämän kauden tavoitteistani, Remes toteaa sarjan promoottorin tiedotteessa.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.