Bild
Seuraava artikkeli
Tiimipomo Antti Pyrhösen (vas.) ja Max Naglin yhteistyö jatkuu motocrossin MM-sarjan pääluokassa odotetusti myös kaudella 2017. Kuva: Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing

Räikkösen tiimiltä ja Husqvarnalta virallinen vahvistus: Nagl jatkaa

Xbike

Nyt se on sitten myös virallisesti vahvistettu: motocrossin MXGP-luokan MM-pisteissä parhaillaan kolmantena oleva saksalainen Husqvarna-kuljettaja Max Nagl ajaa myös kaudella 2017 Kimi Räikkösen omistamassa ja Antti Pyrhösen päälliköimässä IceOne-tiimissä. Suomalaisvetoinen tiimi kantaa MM-sarjassa virallisesti nimeä Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing.

Nagl kertoi vuoden mittaisesta jatkosopimuksesta jo reilu viikko sitten Loketissa ajetun Tshekin GP:n yhteydessä. Husqvarna virallisti asian tänään.

- Työn jatkaminen Maxin kanssa on jotain sellaista, josta voin olla äärettömän kiitollinen. Kaikki tietävät, kuinka nopea ja lahjakas kuljettaja hän on. Uskon, että Max ajaa ensi kaudella säännöllisesti podiumille taistellen GP-voitoista ja mestaruudesta, odottaa Pyrhönen.

Nagl, 28, jatkaa enemmän kuin mielellään kolmannen kauden Räikkösen ja Pyrhösen siipien suojissa.

- Olen nauttinut urani toistaiseksi menestyksekkäimmistä hetkistä Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing-tiimissä. Olen todella tyytyväinen siihen, että voin jatkaa Husqvarnalla, sekä Antin ja näiden muiden kavereiden kanssa, toteaa meneillään olevalla kaudella MM-hopeasta taisteleva Nagl.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.