Bild
Seuraava artikkeli
Max Nagl saavutti Tshekin Loketissa kauden ensimmäisen GP-voittonsa viemällä nimiinsä molempien erien ykkössijat. Kuva: Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing

Räikköselle hienoja uutisia Tshekistä

Xbike

Kimi Räikkösen omistama Ice1racing-tiimi on saavuttanut kauden ensimmäisen GP-voiton motocrossin MM-sarjan pääluokassa. Se heltisi riehakkaasti Loketin radalla Tshekissä, jossa tiimin saksalaisässä Max Nagl tuuletti komeasti MXGP-luokan molempien erien ykkössijoja.

- Upea GP meille. Pystyin ottamaan molempiin eriin mahtavat startit siitä huolimatta, että pääsin poimimaan paikkani puomilta vasta 14. kuljettajana, iloitsi Husqvarnaa käskyttävä Nagl.

MM-sarjaa johtava slovenialainen Honda-kuljettaja Tim Gajser tarjosi Naglille molemmissa erissä tiukimman vastuksen. Eroa kaksikon välille kertyi eroa avauserässä 4,803 ja jälkimmäisessä 2,270 sekuntia.

- Minun taktiikkanani oli pistää toisessa erässä paineita Timille. Se onnistui täydellisesti ja hän sortui virheeseen pari kierrosta ennen maalia. Kaksi ykkössijaa ja kauden ensimmäinen GP-voitto on aivan mahtavaa. Se tekee hyvää tiimin ja tietenkin myös minun itseluottamukselleni. Odotan jo malttamattomana seuraavaa GP:tä Belgian Lommelissa, Nagl viittaa ensi viikonloppuna ajettavaan kauden 14. osakilpailuun.

Gajser johtaa sarjaa Loketin jälkeen pistein 576. Antti Pyrhösen päälliköimän ”jäätiimin” Naglin 451 pistettä oikeuttavat kolmanteen sijaan. Italialainen multimestari ja KTM-kuski Antonio Cairoli on toisena 16 pistettä Naglin edellä.

https://www.youtube.com/watch?v=iN8u95T9bSk

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.