Eemil Pohjola. Kuva: Jani Hovi

Pohjolalla hyvät ja tasaiset suoritukset Italiassa

Xbike

Eemil Pohjola sijoittui ensimmäisen päivän seitsemänneksi viikonloppuna Italiassa ajetussa enduron MM-kilpailussa. Luokassa Enduro J kisaavan jämsäläisen toisen kilpailupäivän puristus riitti kahdeksanteen sijaan.

Nuorten luokassa voiton vei Redondi, toinen oli Garcia ja kolmas Soreca. Kahdeksas ja samalla viimeinen MM-osakilpailuviikonloppu ajetaan syyskuussa Ranskassa. Pohjola on Italian kilpailun jälkeen luokassaan pisteissä sijalla 9.

- Ensimmäinen päivä oli fyysisesti melko helppo. Ajo rinteissä tuntui kuitenkin hieman hankalalta ja sitä tarvisi harjoitella enemmän, seitsemänteen sijaan olen kuitenkin tyytyväinen. Sunnuntaina endurotestillä tuli tehtyä jonkun verran pieniä virheitä. Sekä enska- että crossitestillä isot korkeuserot tuottivat vähän hankaluuksia. Extremetesti meni toisella ja kolmannella kierroksella hyvin, kun uskalsin tehdä rohkeita ratkaisuja. Sunnuntaina vauhtini riitti luokassa kahdeksanneksi, eli aika tasainen kisaviikonloppu. Ensi viikonloppuna jatkuu Enduron SM-sarja Seinäjoella ja sieltä haetaan tietenkin hyvä tulos, Pohjola kertoo.

Teksti: Kytönen Motorsport tiedotus

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi

Ilmainen uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt kartalla siitä, mitä moottoripyöräilyn saralla tapahtuu.

Voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen koska tahansa. Emme luovuta osoitettasi muille tahoille.

Sulje Tilaa uutiskirje: