Bild
Seuraava artikkeli

Orimattila kerhojoukkueiden mestari

Xbike

Orimattilan Moottorikerho otti motocrossin kerhojoukkueiden Suomen mestaruuden sunnuntaina Vantaalla. Ennakkosuosikki Tampereen Motocross mokasi omat mahdollisuutensa.

Orimattilan Moottorikerhon ykkösjoukkue (OriMK 1) oli lopulta täysin pitelemätön SM-kerhojoukkuekilpailussa. Juuso Matikainen ajoi erissään voiton ja kakkossijan, Niko Koskela säesti kolmos- ja vitostiloilla, ja Joni Tuominen täydensi tuloksen kahdella kutossijalla.
 
"Meillä oli tiedossa, että mestaruuteen on mahdollisuudet. Emme kuitenkaan ottaneet siitä paineita, vaan ajoimme rennosti. Kaikki vetivätkin hyvin ja tasaisesti, mikä on tärkeää joukkuekisassa", henkilökohtaista SM-hopeaa tänä vuonna jo voittanut Matikainen muistutti.
 
SM-hopeaa ajoi Turun Seudun Moottoriurheiljat joukkueella Patrik Raittala, Harri Yli-Villamo ja Joona Saari ja pronssin pokkasi Rauman Seudun Moottorikerho miehityksellä Waltteri Koskinen, Sami Aaltonen ja Joni Roos .
 
Lauantaina karsinnan voittanut Tampereen Motocrossin ykkösjoukkue (TamMC 1) sortui virheisiin ja epäonneen. Jere Haavisto ajoi avauserässä toiseksi, mutta myöhästyi kakkoserän lähtökarsinasta eikä saanut ajaa erässä lainkaan. Teemu Keljon pyörä hajosi puolestaan hänen avauserässään.

Sipoon Moottorikerho juhli pienten pyörien kilpailussa
 
Sunnuntaina ajettiin myös perinteiden mukaisesti 10-15-vuotiaiden epävirallinen kerhojoukkuekilpailu MXC-luokissa. Siinä mestaruuden otti Sipoon Moottorikerhon ykkösjoukkue, jossa ajoivat Väinö Vimpari, Viktor Juselius ja Kimi Koskinen.

 SM-Motocross tiedotus

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.