Bild
Seuraava artikkeli

Nyt huippumotocrossia aivan ilmaiseksi

Xbike

Kotimaisen motocrossin SM-kausi saa arvoisensa huipennuksen Vantaan Lavangossa 17.-18. syyskuuta kun maan parhaat motocrossarit kokoontuvat kisaamaan joukkueiden suomenmestaruuksista. Mikä parasta, katsomoon pääsee aivan ilmaiseksi.

Tuleva joukkue-SM kisataan uudistetulla formaatilla joka mahdollistaa sen, että kerhoilla on entistä paremmat mahdollisuudet saada joukueeseensa mukaan seuran parhaat kuljettajat. Muutos aiemmasta on merkittävä ja tulee nostamaan mahtavan joukkuekilpailun tasoa entisestään. Kotimainen motocross elää nyt parhaita aikojaan miesmuistiin ja hieno sekä erittäin tapahtumarikas SM-kilpailukausi tulee saamaan mahtavan päätöksen Vantaalla.
 
Seitsemänkymmentä joukkuetta, reilusti yli kaksisataa kuljettajaa ja koko MX65, MX C, MXV, MX1 ja MX2-luokkien Suomen kärki kisaavat Lavangossa joukkuemestaruuksista. Ennakkosuosikkijoukkueita on tänä vuonna jokaisessa luokassa monia ja tuleva kilpailuviikonloppu tulee kruunaamaan mahtavan kotimaisen huippumotocrossin SM-ulkoratakauden.
 
Kisaennakkovideossa Vantaan moottorikerhon Patrick Manner kertoo tulevasta kauden huipennuksesta.

– Julkaisemme merkittävän yhteistyökumppanin ensi viikolla ja sen sopimuksen myötä pääsylippujen hinta on nolla euroa. Me emme myy pääsylippuja, vaan tämä yhteistyökumppani tarjoaa liput katsojille, Manner sanoo videolla.
 
Teksti ja kuva: SM-Motocross tiedotus

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.