Bild
Seuraava artikkeli

Niemelä seitsemäs Pärnussa

Xbike

Pärnussa on ajettu motocrossin Viron mestaruussarjan toinen osakilpailu. Kilpailussa CrossiBlogi tiimin kuljettaja Jami Niemelä oli MX2-Jun -luokassa aika-ajon seitsemäs ja molempien erien seitsemäs.

Viron mestaruussarjassa MX2-jun (125cc 2T) kuljettajat ajavat yhdessä MX2-luokan kanssa. MX2-luokassa oli mukana mm. Tanel Leok ja Karel Kutsar, eli vauhtia riitti. Suomalaisista kuljettajista mukana oli Topi Merinen ja Teemu Lahtinen. Lahtinen ja Merinen pääsivät myös päivän superfinaaliin.

Sijoitukset eivät Niemelää tyydyttäneet, mutta tyytyväisyyttä kilpailusta toi se, että molemmissa erissä sai ajaa kovaa kilpaa.  Molemmissa erissä Niemelä oli kolmen MX2-Jun -kuljettajan nipussa ja sai ajaa koko erät kilpaa, hetkeäkään ei voinut löysäillä.

Molemmissa erissä lähdöt epäonnistuivat, ajo kuitenkin sujui hyvin siihen saakka kun MX2 –kärkikuskit tulivat kierroksella ohi.

Seuraava Viron mestaruussarjan kilpailu on Tihemetsässä 13. elokuuta.

Teksti ja kuva: CrossiBlogi tiedotus
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.