Bild
Seuraava artikkeli
Appe Mustonen ajoi äijäsuorituksen Forssassa.

Mustonen taisteli maaradan MM-finaalissa Forssassa

Xbike

Jesse ja Atte Mustonen pistivät kaiken peliin Forssan Pilvenmäellä ajetussa maaradan MM-osakilpailussa.

Forssan Pilvenmäen MM-finaaliin Appe Mustonen pääsi valitsemaan lähtöpaikan toisena ja valitsi sinisen. Startti kuitenkin hieman epäonnistui ja ruutulipun mies tavoitti neljäntenä. Neljäs sija ja 22 MM-pistettä kotiyleisön edessä on mahtava suoritus. Syystäkin mies oli tyytyväinen.

"Tiimin suoritus oli upea ja täysin saumaton virittäjä Barthista joukkueen johtoon ja mutaisimpaan mekaanikkoon. Must One's tulee ja tulee rajusti! Hieno päivä", totesi Appe Mustonen tyytyväisenä.

"Finaalin startissa oli ehkä vähän jännitystäkin. Startti oli upporikasta tai rutiköyhää ja se istahti pahasti ja jäin siinä. Pari rinkiä yritin ajaa kiinni, mutta kun edessä Riss ja Mathieu ajoi edessä kilpaa niin siihen ei mahtunut. Sitten keskityin lopussa pitämään Pijperin takana", Appe jatkaa.

Jesse Mustonen  ajoi ensimmäisessä semifinaalissa ja taisteli upeasti. Kolmas sija toi kaksi pistettä mutta Saksan Erik Riss pysyi takana. Huippusuoritus nosti miehen pisteet 12. Erinomainen MM-finaali Jesseltä.

"Ihan hyvä kisa, muutamia ohituksiakin pystyin tekemään. Yksi keskeytys tuli, kun kone hajosi. Finaaliin ei päässyt, mutta semi oli tavoite ja siihen päästiin niin olen tyytyväinen", toteaa Jesse.

"Kovaa tämä MM-finaali on. Kaikki erät on kovia, käänsi taulukkoa miten päin tahansa. Mutta kyllä tämä varmasti hetken päästä tuntuu jo paremmalta", jatkaa Jesse.

MM-pisteissä Appe nousi Forssan huippusuorituksen myötä kuudenneksi. Seuraava MM-finaali ajetaan viikon päästä Ranskan Morizessa.


Teksti ja kuva Tomi Nevanperä, Must One’s Racing Team
Tulokset Forssa:

1. Jannick de Jong Hollanti 22
2. Erik Riss Saksa 19
3. Mathieu Tresarrieu Ranska 24
4. Appe Mustonen Suomi 22 (4,4,2,3,4,4,1)
5. Theo Pijper Hollanti 17
6. Jörg Tebbe Saksa 14
7. Dimitri Berge Ranska 12
8. Jesse Mustonen Suomi 12 (2,4,2,2,R,2)

15. Aarni Heikkilä Suomi 0

MM-pisteet 3/5:

1. Erik Riss Saksa 70
2. Jannick de Jong Hollanti 62
3. Mathieu Tresarrieu Ranska 52
4. Dimitri Berge Ranska 52
5. Theo Pijper Hollanti 43
6. Appe Mustonen Suomi 36

13. Jesse Mustonen Suomi 18

19. Aarni Heikkilä Suomi 0

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.