Bild
Seuraava artikkeli
Jesse Mustonen pääsee Eenrumissa mittaamaan vauhtinsa maailman parhaimpia vastaan. Kuva Mika Mylläri

Mustonen Hollannin MM-maaradalle

Xbike

Varkautelainen Jesse Mustonen pääsee ajamaan maaradan MM-sarjan toisen kilpailun Hollannin Eenrumissa tulevana sunnuntaina.

MM-sarjan ensimmäisenä varamiehenä oleva Mustonen pääsee kilpailuun loukkaantuneen ranskalaisen Theo di Palman tilalle. Mustonen on luonnollisesti innoissaan tulevasta kilpailusta.
 
"Onhan tämä mahtavaa. Yksi suurimmista unelmista toteutuu, kun pääsee MM-finaaliin ajamaan maailman parhaimpia vastaan. Vaikka tietysti harmittavaa kaverin puolesta, mutta nämä kuuluu välillä lajiin", toteaa Mustonen.
 
"MM-karsinta ja Challenge ajettiin ruohoradoilla ja niillä pärjäsin hyvin, joten miksi en pärjäisi Eenrumissakin. Vaikka vastus on kovin mahdollinen, niin kyllä semifinaalipaikka on tavoitteena", jatkaa Mustonen.
 
Mustoset ovat vahvasti esillä maaradan MM-sarjassa, sillä Jessen veli Aki-Pekka kiertää tänä vuonna koko MM-sarjan. Veljekset ajavat myös Forssassa kauden kolmannessa MM-finaalissa elokuun 27. päivänä.
 
Teksti Tomi Nevanperä

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.