Bild
Seuraava artikkeli
Matias Vesterinen. Kuva: Jarmo Erjansalo

Motocrosskuski Vesterinen kiidätettiin sairaalaan Saksassa

Xbike

Matias Vesterisen motocrosskausi jatkui tauon jälkeen ADAC MX Masters-sarjan osakilpailulla Saksan Tensfeldissä. Kisaviikonloppu alkoi lupaavasti Vesterisen ollessa aamun treeneissä aivan kärjen vauhdissa. Aika-ajojen toisella kierroksella sattunut erittäin raju kaatuminen päätti kuitenkin kilvanajon ja nuorukainen kiidätettiin sairaalaan tutkimuksia varten.

- Kaaduin radan yhdessä kovavauhtisimmassa kohdassa, kun tullaan suoran jälkeen täydestä kaasusta isolle hyppyrille. Edessäni ajanut kaveri vetikin hyppyrille tullessa vauhdin pois ja jouduin itse kiireesti tekemään saman etten olisi törmännyt häneen. Lähti sit nokalta takakorkeat ja hyppyrin alastulossa menin huolella keulan kautta ympäri, kertoo Vesterinen.

- Satutin rytäkässä pahasti rintakehän, olkapään ja oikeastaan koko keskivartalon. Sairaalassa tutkittiin ja kuvattiin vatsa, sydän, olkapää sekä solisluu. Tutkimusten perusteella selvisin onneksi ilman pahempia vammoja, mutta itse kisa jäi ainakin tältä viikonlopulta ajamatta. Toivotaan että paikat elpyvät viikon aikana, jotta pääsen ensi viikonloppuna kisaamaan EM-finaalin, kommentoi Vesterinen matkatessaan sairaalasta takaisin ratavarikolle.

EMX85-luokan finaali ajetaan 23.-24. heinäkuuta Tshekin Loketissa.

Teksti: Matias Vesterisen tiedotus

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.