Bild
Seuraava artikkeli

Moottoripyörien SM-jäärata jatkuu Orivedellä – mukana jälleen kova kattaus kansainvälisiä kuljettajia

Xbike

Thaimaan MotoGP-testit pitävät Mika Kallion poissa Suomesta, mutta kansainvälisiä kuljettajia viivalla nähdään taas kuitenkin runsaasti.

Viime viikonloppuna vauhdikkaasti avattu moottoripyörien SM-kausi jatkuu sunnuntaina Orivedellä 140 kuljettajan voimin. Pääluokat A250cc ja A450cc tulevat saamaan nyt uuden voittajan, kun Thaimaan MotoGP-testit pitävät Mika Kallion poissa Suomesta. Kansainvälisiä kuljettajia viivalla nähdään taas kuitenkin runsaasti. Kilpailuun osallistuvat muun muassa Moto3-luokassa kisanneet Niklas Ajo ja Patrik Pulkkinen, Saksan IDM-sarjassa menestynyt Tatu Lauslehto, maailman ainoa moottoripyörien avoimien luokkien maailmanmestari Kirsi Kainulainen sekä British Supersport –sarjassa viime kaudella hienosti menestynyt Eemeli Lahti. Myös MotoGP-sarjan tallipäällikkö Aki Ajo asettuu viivalle. Kaiken kaikkiaan kilpailuun osallistuu 140 kuljettajaa.

Oriveden SM-osakilpailun harjoitukset alkavat tulevana sunnuntaina klo 10, itse kilpailu starttaa klo 12.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.