Bild
Seuraava artikkeli

MM-järjestäjät pakottivat parturiin, toipumisprosessi vielä kesken

Xbike

Endurokuski Henric Stigell joutui leikkauttamaan pitkät hiuksensa. ”Ari Koivus replicansa” menettänyt nuori mies kirjoitti Facebookiin pysäyttävästi surustaan, joka alkaa vasta nyt hellittää.

Yksikin tapaus on liikaa. Valitettavasti näitä vielä tapahtuu silloin tällöin.

MM-organisaatio pakotti suomalaisen edurokuskin Henric Stigellin parturiin. Stigell totteli, mutta hän ei ymmärrettävästi ole täysin toipunut, vaikka parturoinnista on jo kuukausia.

"Eihän siinä auttanut, kun laittaa kypärä päähän ja leikata ylimääräiset pois", vitsaili asiasta maailmamestari Eero Remes.

Näin Stigell raportoi Facebookissa pari päivää sitten:

”Rakkahin päiväkirja,

Viimeisen neljän kuukauden ajan on jokainen aamu alkanut vilauksella peiliin. Olen tirauttanut muutaman kyyneleen, jotka ovat valuneet poskipäitäni pitkin aina leuan kärkeen saakka. Siitä ne ovat pudonneet raskaina kylmälle lattialle, kuin vesipisara joka väkisin päästää otteensa sulavasta jääpuikosta. Niin koville otti tuo ranskalaisten väkivallanteko viimeisessä MM-osakilpailussa. Edes MM-sarjassa neljänneksi jääminen ei ollut niin kova pettymys kuin hiusteni leikkaaminen. Vaikka olihan tuo Ari Koivus replica hiustyyli todella ruma ja törkeä, mutta minun kypärän alla lepattava hiuskuontalo oli jo vähän ehtinyt muodostua myytiksi suomalaisessa moottoripyöräkulttuurissa. Nyt olen jo pikkuhiljaa päässyt sinuiksi tämän asian kanssa ja pystynyt aloittamaan valmistautumisen alkavaan kauteen.”

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.