MM-järjestäjät pakottivat parturiin, toipumisprosessi vielä kesken

Xbike

Endurokuski Henric Stigell joutui leikkauttamaan pitkät hiuksensa. ”Ari Koivus replicansa” menettänyt nuori mies kirjoitti Facebookiin pysäyttävästi surustaan, joka alkaa vasta nyt hellittää.

Yksikin tapaus on liikaa. Valitettavasti näitä vielä tapahtuu silloin tällöin.

MM-organisaatio pakotti suomalaisen edurokuskin Henric Stigellin parturiin. Stigell totteli, mutta hän ei ymmärrettävästi ole täysin toipunut, vaikka parturoinnista on jo kuukausia.

"Eihän siinä auttanut, kun laittaa kypärä päähän ja leikata ylimääräiset pois", vitsaili asiasta maailmamestari Eero Remes.

Näin Stigell raportoi Facebookissa pari päivää sitten:

”Rakkahin päiväkirja,

Viimeisen neljän kuukauden ajan on jokainen aamu alkanut vilauksella peiliin. Olen tirauttanut muutaman kyyneleen, jotka ovat valuneet poskipäitäni pitkin aina leuan kärkeen saakka. Siitä ne ovat pudonneet raskaina kylmälle lattialle, kuin vesipisara joka väkisin päästää otteensa sulavasta jääpuikosta. Niin koville otti tuo ranskalaisten väkivallanteko viimeisessä MM-osakilpailussa. Edes MM-sarjassa neljänneksi jääminen ei ollut niin kova pettymys kuin hiusteni leikkaaminen. Vaikka olihan tuo Ari Koivus replica hiustyyli todella ruma ja törkeä, mutta minun kypärän alla lepattava hiuskuontalo oli jo vähän ehtinyt muodostua myytiksi suomalaisessa moottoripyöräkulttuurissa. Nyt olen jo pikkuhiljaa päässyt sinuiksi tämän asian kanssa ja pystynyt aloittamaan valmistautumisen alkavaan kauteen.”

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi

Ilmainen uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt kartalla siitä, mitä moottoripyöräilyn saralla tapahtuu.

Voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen koska tahansa. Emme luovuta osoitettasi muille tahoille.

Sulje Tilaa uutiskirje: