Bild
Seuraava artikkeli
Jatkossa Henric Stigell keskittyy opiskeluun.

Lupaavan suomalaiskuljettajan karu päätös – lopettaa uransa tähän kauteen

Xbike

24-vuotias endurolupaus Henric Stigell on päättänyt ripustaa ajohanskat naulaan ja keskittyä elämässään muihin asioihin kuin ajamiseen. MM-sarjan seitsemäs sija ei riittänyt jatkopäätökseen.

Henric Stigell ajoi tämän vuoden enduron MM-sarjassa seitsemänneksi, mutta se ei riittänyt motivoimaan uran jatkoa. Ajosta hävisi hauskuus ja mies mietti kilpailun aikana jopa sitä, ettei nyt vaan loukkaantuisi turhaan.

Stigell on tunnettu äärettömän kovana harjoittelijana, mutta on myös samalla yrittänyt hoitaa opiskelun Suomessa. Jatkossa opinnot nousevat tärkeimpään rooliin.

"Kun hauskuus ajamisesta on kaukana, ei kehity mihinkään, eikä touhussa ole mitään järkeä. Niinpä tein päätöksen ja lopetan urani tähän. Aloitan koulun ensi vuonna täyspäiväisesti ja keskityn siihen. Ajan seuraavan kerran sitten joskus, kun taas nautin siitä", Stigell kertoo asiasta ensin uutisoineen X-racingin verkkosivuilla.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.