Bild
Seuraava artikkeli

Kytönen podiumille Saksan MM:ssä

Xbike

Kauden viimeinen enduron MM-osakilpailu ajettiin Saksan Zschopaussa, jossa suomalaiset nuoret näyttivät ajamisen mallia.

Kytönen Motorsportin kuljettajat nostivat tasoaan lauantain avauspäivästä ja sunnuntaina Roni Kytönen ajoi kolmanneksi Enduro Youth-luokassa.

Roni Kytösen päivään mahtui paljon tapahtumia, kun ensimmäisellä kierroksella yliyrittäminen kostautui kaatumisina sekä toisella extremetestillä pyörän etujarrukahvan kanssa oli ongelmia. Kytönen onnistui kuitenkin viimeisellä kierroksella nousemaan palkintokorokkeelle ohi tallikaveri Hugo Svärdin. Svärd ajoi myös tasaisen päivän ollen pitkään kiinni palkintosijoissa. Maalissa Svärd oli neljäs.

Enduro Junior-luokassa Eemil Pohjola piti hyvää vauhtia varsinkin aamupäivästä ja lauantaita terävämpi ajo tuotti viidennen sijan.

"Hyvin meni ja olen tyytyväinen. Ohjelmaa riitti tänään, mutta ajo oli ihan hyvää varsinkin viimeisellä kierroksella", Kytönen kertasi päivän jälkeen.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.