Bild
Seuraava artikkeli

KTM EXC Challenge 2019

Xbike

KTM EXC Challengen ensimmäinen osakilpailu ajetaan 16.2.2019 Nurmijärvellä. EXC Challenge koskee kaikkia KTM -kuljettajia, pyörän vuosimallista riippumatta. Alla tarkemmat tiedot sarjan säännöistä.

MIKÄ, MISSÄ, MILLOIN JA KENELLE?
KTM EXC Challenge on kahden kansallisen endurokilpailun yhteydessä ajettava harrastesarja kaikille KTM –kuljettajille, pyörän vuosimallista riippumatta. KTM palkitsee menestyneet kuljettajat W, C ja B -luokissa ja järjestettävät ajoleirit tähtäävät KTM EXC CHALLENGE WINNER 2019 -titteliin. Sarjan mediayhteistyökumppani Xracing toimittaa kuvapaketin kuljettajien käyttöön.


KILPAILUT
16.2.2019 Nurmijärvi, U-20 SM, W-Cup
31.8.2019 Jämsä, Sprint Enduro, W-CupKUKA VOI OSALLISTUA?
Yllämainittuihin kilpailuihin osallistuva W, C tai B –luokan KTM-kuljettaja pyörän vuosimallista riippumatta.ILMOITTAUTUMINEN
Kilpailuihin osallistuvat KTM-kuljettajat osallistuvat automaattisesti KTM EXC Challengeen. Erillistä ilmoittautumismaksua ei peritä KTM EXC Challengesta.

 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.